Beoordelingen van Jin Lai Haarlem

Recente recensies

5.0
rob
vandaag

Al jaren een goede en betrouwbare service. (juiste bestelling en op tijd) Ook al is het soms heel druk.

henk drogtrop
vandaag

lauw eten en heb voor de tweede keer de helft van mijn bestelling niet gehad

I de winter
gisteren

Altijd goed!

Raysrie Treffers
25 mei 2023

Super zaak wij vinden hun eten super goed en kom er graag ze zijn ook erg vriendelijk

Anthony Flu
25 mei 2023

Altijd lekker en vriendelijke mensen.

Spoor
22 mei 2023

Uitstekend

PBVI
22 mei 2023
Smit
21 mei 2023

Aantal koe Loe kai klopt niet. 14 ipv 18. Zet dan geen aantal neer :) Verder miste ik saus bij de Babi Pangang, is best droog. Wel eens beter eten gehad hier.

Chantal
21 mei 2023

Was weer lekker zoals altijd

Jan walhof
20 mei 2023
De Heer.J.Jansen.
19 mei 2023

Mooi op tijd.En het was heerlijk.Wij hebben zitten smullen.

Van hattum
19 mei 2023

Geweldig meegedacht met de glutenvrij wens dank daarvoor en snel klaar

Inge de Rooij
19 mei 2023

Eten was top, zoals altijd! Bediening super, online besteld, op afgesproken tijd klaar.

Rody
19 mei 2023

Jammer dat er niet bezorgd wordt.

Gonnie Joren
18 mei 2023

Alhoewel ik 10 minuten te vroeg was om de bestelling op te halen stond het al klaar. Het was ook al lauw toen ik 10 minuten later ging eten . Jammer!! Smaak wel goed….

John Sas
18 mei 2023

Heerlijke loempia, sam sing was super. Zeer goede chinees.

Francisca
18 mei 2023

Altijd goed. Ik heb weer genoten.

Aleksej
16 mei 2023

Zoals altijd is de prijs- kwaliteitverhouding uitstekend. Vriendelijk, snel en goede afhandeling van mijn afhaalbestelling. Het maakt niet uit op welke dag ik kom, wachten doe ik nooit langer dan 10/15 min. Tot nu toe nooit op/aanmerkingen gehad op het eten.. nu wel. De Indische rundvlees (rendang) was wat taaier dan normaal, persoonlijk vind ik dit niet lekker en heb ik het liever wat malser/zachter. De smaak- en porties waren goed. Desondanks het verbeterpuntje 5 sterren van mij.

Rob Schoon
15 mei 2023

goed en vriendelijke medewerkers

Piet van der Lubbe
15 mei 2023

Het eten is goed. Stom van mij dat ik op Moederdag een bestelling geplaatst heb via internet. Precies één uur in de rij gestaan voor mijn eten. Mensen die na mij binnen kwamen en ter plekke bestelden gingen voor mij weer weg. Dus online bestellen met een tijdslot werkt niet.

Rico
15 mei 2023

Snel. Jammer dat ze niet bezorgen.

Renee Molenaar
14 mei 2023

Jammer, bestelling half uur te laat klaar en bijna alles koud.

Tanja
14 mei 2023

Lekkere gerechten, goede temperatuur, goede smaak en mals vlees. Wat erg jammer is, is dat er niet meer wordt bezorgd. Ik besloot te bestellen om af te halen om 18.00 uur. Kom je aan, moet je alsnog een half uur wachten en andere mensen die later kwamen en ter plekke bestelden hadden veel eerder hun bestelling.

Judith
14 mei 2023

Heerlijk

Judith
14 mei 2023

Heerlijk

Joke
13 mei 2023

Eten bij Jin Lai is altijd prima.

Sabrina Van roon
13 mei 2023

Goed eten jammer dat jullie niet meer bezorgen

Bart
13 mei 2023

Altijd heerlijk lekker eten en vriendelijke service. Ben een groot fan van Jin Lai. 👍🏻

H van der Lieuw
12 mei 2023

geen toelichting nodig, snel online besteld en afgehaald, eet smakelijk.

Christa Jordaan
12 mei 2023

Online makkelijk besteld en fijn dat het ook ter plekke afgerekend kan worden. Chinese tomatensoep was heerlijk met stukjes kip en ringetjes bosui. Lekker zoetzuur! Mini loempia's ook lekker en waren goed gevuld en gebakken. Top!

Jool Wild
11 mei 2023

Rijsttafel voor 2 was heerlijk!

G.Budde
10 mei 2023
Claus
9 mei 2023

De lekkerste loempia’s van heel Nederland. Elke keer is de kwaliteit en de smaak perfect! Wij hebben dan ook alleen maar lof voor Jinlai.

K.F.W.Bakker
8 mei 2023

zo als altijd super heerlijk eten ruime porties ,en op af gesproken tijd altijd keurig klaar er is geen beter !

L Leurs
8 mei 2023
John
7 mei 2023

Zoals altijd prima👍

Bas
7 mei 2023

Heerlijk, vers en snel!

C.Spee
6 mei 2023

Hebben online verschillende gere chten besteld. Alles heeft ons prima gesmaakt, net als altijd trouwens. 🤗👍

Ineke cappon
6 mei 2023

Het stond netjes klaar en we hebben heerlijk gegeten

Mevrouw S.
5 mei 2023

Het eten was heerlijk.

Sandra
4 mei 2023

Super lekker!

Joran van der List
29 april 2023

Lekker eten, snel en betaalbaar!

Carol
26 april 2023

Top

Ellen
23 april 2023

Jammer dat jullie niet meer bezorgen, maar de moeite waard om heen te rijden om het op te halen.

Joke
22 april 2023
Gratinetfli
21 april 2023

Lekkere kippie mmmmm.

erland de boer
17 april 2023

kon niet goed controleren of alles er was soms werden 2 bakjes in 1 bak gedaan althans dat ver moet ik

Frank de Water
17 april 2023

beste Jin Lai, de kwaliteit smaak en hoeveelheid groentesaus was weinig,kreeg de indruk of het een andere kok was. Ben anders gewend. mvg

Mieke van Kampen
17 april 2023

Het was heerlijk !! En snel via de app

Mariëlle
17 april 2023
Jean Smit
17 april 2023

De Chung niu rou was zeer slecht. Vijf plakjes droog en hard vlees, de saus was dun, zoet en verder smaakloos met een paar stukjes tomaat en twee gesneden champignons. Als vaste en tevreden klant vond ik dit Jin Lai onwaardig. Jammer.

Johan
17 april 2023

Eten is altijd top!!

Karin klees
16 april 2023

Ik zat lang te wachten op mijn bestelling zondagavond rond 6 uur,ik weet dat het druk is maar de een na ander die besteld had via internet kon gelijk weer met hun bestelling gaan,ik snap hier niets van ook ik had vooraf besteld en betaald

Michel Jansen
14 april 2023
Trees
14 april 2023

Super stond al klaar en het was heerlijk!!!

Fam. Bakker
12 april 2023

Jin Lai stelt nooit teleur. Meerdere malen besteld, altijd optijd met afhalen en je krijgt echt veel voor je geld. Het personeel is behulpzaam en zeer vriendelijk. Ook met kerst dat wij met onze familie aten in het restaurant was het zeer goed en hebben we genoten van de sfeer en het heerlijke eten. Bedankt Jin Lai

Remko van Galen.
11 april 2023

Zoals altijd goed en lekker 😊👍

Antoinette Wijnoogst
11 april 2023

Zoals altijd weer prima verzorgd.

jeroen
10 april 2023

Het was erg lekker, de eend, de sushi en garnalen, alleen de babi pangang was niet zo crispy als verwacht, maar dat kan aan ons verwachtingspatroon liggen. Het was verder heel goed, lekker en zeker meer dan voldoende.

Martin Slagveld
9 april 2023

Prima van smaak en ruim voldoende!!

Frank Fricke
9 april 2023

Goede service en lekker

Chantal
9 april 2023

Het was weer heerlijk

Sylvia
7 april 2023

Bestelling stond keurig klaar op het aangegeven tijdstip

Arjan
7 april 2023

Zoals altijd, heerlijk!!

Daniel van der molen
7 april 2023

Heerlijk gekruid en het vlees was zo lekker mals.

Marco
3 april 2023

Wij wilden een keer de Chinees van Jin Lai proberen, maar eerlijk gezegd vonden wij de smaak in zijn geheel erg vlak. Helaas zal dit voor ons bij 1 keer blijven.

Bertjan Schaminée
2 april 2023

Bestelling en logistiek tip top[ in orde.De gerechten stonden klaar om mee te nemen. Geen wachttijd, perfect. De teleurstelling kwam thuis met de Nasi Rames. Het rendang vlees was taai en moest met een scherp mis in stukjes worden gezaagd. Jammer, maar dit moet (kan) echt beter.

Tamara
2 april 2023

Heerlijk gegeten

Ron en Bea
2 april 2023

Prima gerechten met goed eten en lekkere verse producten. Alleen de stukken kip in de gerechten mogen (voor ons) iets bruiner.

Bahram Charkhpour
1 april 2023
Han
31 maart 2023

Wederom weer heerlijk gegeten

Brigitte
30 maart 2023

Heerlijk gegeten

Duncan
30 maart 2023

Nog steeds goed na al die jaren. Had al een tijd niet meer besteld.

Joe Rijpkema
27 maart 2023

Zowel afhalen als in het restaurant eten is top. Afhaal is snel, altijd compleet en ontzettend lekker. In het restaurant is het eten ook echt top; sushi, pizza of iets ter plekke laten bereiden, het smaakt allemaal heerlijk. En met kleine kinderen ideaal door de speelhoek en de verschillende gerechten waardoor iedereen kan eten wat die lekker vindt.

Marjan van der Werff
26 maart 2023

Vriendelijke bediening en heerlijk eten!

Jolanda
26 maart 2023

Zoals altijd weer ontzettend goed gegeten! Op de afhaaltijd stond het eten al klaar en ook de extra sambal zat er deze keer bij! Super jammer dat er niet meer bezorgd kan worden, maar voor deze kwaliteit komen we het zeker ophalen!

Karin klees
26 maart 2023

Weer heerlijke loempiaas gegeten

Claus
26 maart 2023

De lekkerste loempia’s van Nederland!

Trees
25 maart 2023
Willem
25 maart 2023

Gewoon altijd goed

geertje tmmerman
25 maart 2023

afhaalmenu was lekker en royaal

Herman
25 maart 2023

Optijd en lekker

Spruitenburg
24 maart 2023

Alles weer top mis wel het bezorgen daar door bestellen we veel minder

exel exel
24 maart 2023

1) de mihoen garnalen was veel te vettig (veel te veel olie gebruikt) 2) weinig smaak aan de babi pangang (veel meer zuur en saus nodig)

Ruud van den Berg
19 maart 2023

Bestelling stond keurig op tijd klaar , vriendelijk personeel en goede kwaliteit

Chantal
19 maart 2023

Het eten was erg lekker en was ook genoeg qua prijsverhouding was de eerste keer dat we besteld hebben maar zeker voor herhaling vatbaar top

Sam
19 maart 2023
sylvia ceulemans
17 maart 2023

Helemaal top zoals altijd!

David Pinto
17 maart 2023

Altijd erg lekker en goede service👍🏻

Miranda
16 maart 2023

Zoals altijd weer heerlijk!!

Linda
15 maart 2023

Was weer heerlijk!! 😋

Bianca
14 maart 2023

Heerlijk eten, online besteld en op afgesproken tijd stond het netjes klaar. We hebben genoten

René Storm
13 maart 2023

Voor de zoveelste keer een van een geweldige Indische rijsttafel genoten. Jullie zijn super👌

Liesbeth Valkenier
13 maart 2023
Pd
12 maart 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

J. Sprangers
12 maart 2023

Heerlijk loempia menu met kip sateh.

Mariëlle
12 maart 2023
Sjaantje
11 maart 2023

Super!! Altijd kwaliteit.

Shirley
10 maart 2023

Loempia was niet knapperig maar slap en vulling had geen smaak De rest v h eten was prima

Anita
10 maart 2023

Heerlijk gegeten van het maandmenu, kipsate en loempia. Alles supervers. En bestelling stond op de aangegeven tijd klaar! Top en dank Jin Lai!

Lesley Gemin
9 maart 2023

Kom.hier al jaren, en de mensen die wij doorsturen zijn ook super tevreden.We hebben 6 jaar geleden onze huwelijk hier gevierd. We blijven komen voor de eerlijk bereid met liefde voor chinees koken en bereiden van het eten. Een dikke 10 we waren hier 09-03-2023 voor het afhalen van ons bestelde gerechten. Ossenhaas in zwartebonensaus, Ossenhaas in zoetzuresaus, tjap tjoy kip,fouyang hai kip, saté, chinese bami met kip, dikke bami, witte rijst en gebakken banaan. Mensen wat een feest.2 personen haha maar morgen hebben we nog genoeg over en het smaakt dan nog lekkerder.Jin Lai bedankt weer voor het Authentiek Chinees eten een dikke 10

Michael van Deventer
9 maart 2023

Wij zijn erg tevreden Altijd heerlijk warm En Sam sing is een erg fijn menu

Remco van Dam
8 maart 2023

Heerlijk

Ben Prass
7 maart 2023

Wel besteld en gehaald. Uitstekend, heerlijk en warm. Altijd goed.

Anna
5 maart 2023

Erg lekker

Ronald
5 maart 2023

In de tijd waarin wij leven je eigen bestelling ophalen......kan toch niet..zou anders zeker vaker bestellen want het eten is.top.

Sandra
4 maart 2023

Zoals altijd weer heerlijk eten gehaald bij Jin Lai!

LINDA
2 maart 2023

Wij hadden eten afgehaald en was weer heerlijk!!

Smits
28 februari 2023

Eten stond afgesproken tijd klaar. Enige minpuntje dat bami wat lauw was, voor de rest weer heerlijk gegeten!

Thomas
28 februari 2023

Voor het eerst besteld omdat mjjn reguliere Chinese restaurant dicht was. Zeer tevreden. Enige kleine minpuntje was de kipsate. Had iets meer smaak mogen hebben. Maar de rest echt lekker. Vooral rundvlees in indische saus. Ik ben om. Ik kom weer👍🏻

Frank Fricke
27 februari 2023

Goede service

Karin
26 februari 2023

Super

Roy
25 februari 2023

Weer als van ouds, lekker op smaak, goed op temperatuur, snel klaar (afhaal)

Wojtek
24 februari 2023

heel goed eten

Wil Dam
23 februari 2023
John
22 februari 2023
Erik Aarts
22 februari 2023

Altijd top !

Anthony Flu
22 februari 2023

Top, zoals altijd.

Fred
22 februari 2023

Heerlijke gerechten, op yijd stond alles klaar

Harold Bou
21 februari 2023

Zoals gewoonlijk lekker. Goeie porties. Top!

Henk slierings
20 februari 2023
Mekking
20 februari 2023
R.Bekooy
20 februari 2023

Helemaal goed netjes op tijd stond het klaar

Jay
19 februari 2023

Snel klaar en lekker.

Liesbeth
19 februari 2023

Mindere kwaliteit dan normaal, andere rijst (klef) voor de nasi, overgebleven vlees, niet verse babi panggang. Jammer!

Rob Colligno
19 februari 2023

Zoals altijd heerlijk eten voor een prima prijs en daarnaast altijd vriendelijke,behulpzame bediening. Toppers

Mirjam Van der meijde
19 februari 2023

Top! Kom er al me hele leven van kleins af aan, met me vader mee tot nu met me eigen kind. Goede service, vriendelijk en heerlijk eten! 👍🏻

Sam
18 februari 2023

Heel fijne service, kreeg zelfs wat geld terug bij het ophalen omdat ik had kunnen besparen. Super bedankt voor de eerlijkheid en het heerlijke eten!

Rob Schoon
15 februari 2023

Bestelling was op afgesproken tijd klaar, en het was weer heerlijk..

Van v Vaneveld Scholten
15 februari 2023

Mijn zoon geregeld , lk zelf zou liever bellen (ik begrijp die digitale manier niet meer 82 jaar)

Hans Kramer
13 februari 2023

Ik had Chinese bami zonder kip besteld (aangegeven in de toelichting) maar er zat toch kip in. Kip eruit geviste en toch heerlijk gegeten hoor

Dekker
12 februari 2023

Wij komen al jaren bij Jin Lai. Zowel om te eten of te bestellen. Altijd goed en vriendelijk personeel. Alleen een beetje jammer dat jullie niet meer thuis bezorgen. Was toch wel heel makkelijk.

B.Budde
12 februari 2023
P.Busscher
10 februari 2023

Was weer heerlijk zoals altijd.

Marga
10 februari 2023

Altijd prima

A.Flu
8 februari 2023
Anna
8 februari 2023

Food was delicious, definitely will order more often ☺️

Ellen
8 februari 2023

Super lekker. Jammer dat ze niet meer bezorgen, mat zeker een ritje waard.

Yvon
6 februari 2023

Heerlijk gegeten van de afhaal foei Yong hai mrt garnalen en ossenhaas in oestersaus

Carolina
6 februari 2023

Goed eten

Denise Amama
6 februari 2023

Chinese rijsttafel is lekker

Lesley Gem
5 februari 2023

Kom hier al jaren of uit eten of bestellen.. alles is netjes verzorgt en super lekker

Bouwens
5 februari 2023

Vanavond een SamSingmenu, had vrienden te eten en het smaakte heerlijk.

Rob
5 februari 2023

Top geregeld. Stond netjes klasr en was warm.

Herman Knape
3 februari 2023

Het was weer lekker, en snel klaar.

Schneider
2 februari 2023
Rob Verwer
1 februari 2023

Prima op tijd klaar en heerlijk eten

Jonker
1 februari 2023

Prima!! Jammer dat jullie niet meer bezorgen!

John Willems
30 januari 2023

Bestellen gaat prima en het eten was heerlijk (zoals altijd)

Leony kuijkhoven-Wickel
30 januari 2023

Kregen verkeerde gerecht mee.

Rob van Bilderbeek
29 januari 2023
Gerrit Jordens
28 januari 2023

Smaakvol, hoge kwaliteit, op tijd gereed, redelijke prijs, prettige service, makkelijk te bestellen.

Sam
26 januari 2023

Weer heerlijk gegeten en worden altijd vriendelijk geholpen!

Richard
25 januari 2023
J.Sas
25 januari 2023

Afgesproken tijd klaar, loempia heerlijk gebakken. Sam Sing heerlijk alles top!

Daan
24 januari 2023

Altijd perfecte service, kwaliteit en oh zo smakelijk!

ROBERT SCHOON
23 januari 2023

We hebben voor de eerste keer besteld, en wij vonden het heerlijk, U heeft er een klant bij.

Sernè
23 januari 2023

Het ophalen van het eten 👍was precies optijd klaar. Het eten was fantastisch iedereen heeft ervan genoten Voor herhaling vatbaar 😋

van Zeeland-Lakeman
23 januari 2023
R.Bekooy
23 januari 2023

Kom er al meer dan 40 jaar altijd goed bevallen

Paula Ruijgrok
23 januari 2023

Waterige smakeloze tjaptjoi. Grote brokken groente. Geen specerijen gebruikt. Een enkel doorgekookt garnaaltje. Valt erg tegen

Nathalie
22 januari 2023

Eten was zoals altijd heerlijk

Edwin de Vrieze
22 januari 2023

Top

Beringen
22 januari 2023

Ik zat zaterdag 21 januari op mijn bestelling te wachten niet wetende dat jullie niet meer bezorgen en ik eerlijk gezegd niet heb gelezen dat het alleen afhaal was. Met gevolgen 20 min later dan ik dacht dat ze kwamen moest ik het alsnog halen en bij thuis komst ons eten bijna koud was. Zeer jammer

Amy
21 januari 2023
Daan
21 januari 2023
Jolanda
21 januari 2023

Wat jammer dat jullie niet meer bezorgen.

Peter en Christa Lucke
20 januari 2023

Het eten is altijd heerlijk bij jullie,en super gezellig leuk personeel gewoon geweldig liefs van ons.

Roxsanne
20 januari 2023

Goed eten

Gerard
20 januari 2023

Prima loempia s speciaal. Erg makkelijk bestelproces dat goed werkt

Lesley Gemin
18 januari 2023

Wij zijn al jaren tevreden, we zijn hier op 14-15-2016 getrouwd en fantastische verzorgd voor ons en onze gasten.Onze gasten zijn nu klant bij Jin-Lai en we komen al jaaaaaren bij het zeer goed geschoold, klantvriendelijk personeel.Blij met de nu goed ontwikkelde internet site van Jin-Lai zo makkelijk gaat het bestellen. We hebben vandaag 18-01-2023 super genoten van onze bestelde menu's o.a biefstuk in zwarte bonensaus en zoetzure saus, Foeyonghai kip, tjaptjoy kip heerlijke Chinese groentegerecht in saus, Loempia kip en saté kip......het water loopt mij nu weer in de mond. Jin-Lai een 10 en 5***** gouden sterren

Marly
17 januari 2023

Heerlijk! Goede porties en handig online bestellen en de gewenste tijd super snel afhalen!

storck
16 januari 2023

als verwacht , goede kwaliteit en smaak

Sheila Overbeek
15 januari 2023

Perfect en heerlijk eten.

Raymond
15 januari 2023

Heerlijk eten !

Gerard
14 januari 2023

Heerlijk gegeten en ondanks de grote drukte behoorlijk op tijd

Ricky
14 januari 2023

Altijd lekker

Annie
13 januari 2023
Frank Fricke
13 januari 2023

Alles stond klaar en bij thuis komst nog warm dus konden gelijk lekker eten .

Gerhardus Thomas Bouwmeester
9 januari 2023

prima kwaliteit

Jean Smit
9 januari 2023

De kwaliteit was wat minder maar dat heeft vast te maken met de drukte, het was nl. beredruk, alle begrip voor.

K
8 januari 2023
NN
7 januari 2023

Heerlijk eten, vers, mét lekker veel groenten

Robin
7 januari 2023

cola vergeten :-(

Sheila Overbeek
6 januari 2023
J-M
6 januari 2023

Kwaliteit is altijd goed, niets op aan te merken. Wat ik echter wel een issue vind is dat mijn bestelling gisteren incompleet was en dat drukt dan toch een stempel op de beleving.

Marlene
6 januari 2023
Halderman
5 januari 2023

Alles zoals altijd top, top top. Of je nu daar gaat eten of thuis eet kwaliteit is hoog, service top.

P G
4 januari 2023
Ron
4 januari 2023

Zoals altijd erg goed

Anthony Flu
4 januari 2023
Marcel Veldman
3 januari 2023

Eten was op tijd klaar,toen mijn vriending het op kwam halen,waren ze er zelfs nog mee bezig,lekker warm,en goed eten,en zeker genoeg voor 2 personen,wij eten hier zeker 3 dagen van.

A.k.
3 januari 2023

Lekker en en snelle bereiding

Dirk Reisig
2 januari 2023

Was heerlijk eten

Bloemzaad
2 januari 2023

Zoals altijd, op afgesproken tijd stond bestelling klaar en was weer over heerlijk

Arend Boxelaar
1 januari 2022

Altijd heerlijk eten en optijd klaar om op te halen. Ook het restaurant kom ik heel graag. Super eten en vriendelijk personeel

Georgette & Jörgen
1 januari 2022

Eten besteld via internet Stond keurig op tijd klaar Geheel zoals we hadden verwacht Heerlijk gegeten Thanks Jin Lai

Giolita v Bergem
1 januari 2022

Was lekker

Martin
1 januari 2022

Ik had 2 x Babi pangang maar thuis aangekomen zat er maar op 1 saus

Ouwehand
27 december 2022

altijd goed en lekker eten bij jullie Veel eten en goede kwaliteit top

Dé Kaart
27 december 2022

zoals altijd weer heerlijk gegeten helemaal top.

H nottrot
27 december 2022

Bami was bijzonder lekker. Bij de bestelling was de foe Yong Hai vergeten. Ik heb hierover gebeld en kon direct het ophalen en kreeg geld terug. Zeer goede coulance . Wij komen zeker terug

Six
27 december 2022

Eten was heerlijk, serviceprima

Vincent
26 december 2022

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden met de kwaliteit van het eten. Het is goed warm, krokant wat krokant moet zijn en geen vette stukjes vlees. Altijd vanuit Hoofddorp naar mijn vertrouwde Jin Lai

Ron
25 december 2022
Bart Versteeg
25 december 2022

Ongelooflijk slecht. Anders kan ik het niet benoemen. Ik zit hier met een voedselvergiftiging. Wij kregen de bestelling om 16.00 uur aangeleverd, terwijl ik 18.00 uur aangegeven had. Wij maakten daar geen probleem van,maar wel van het feit dat wij oude meuk geleverd hebben gekregen. Dat kwam naar voren toen we opgeschept hadden en begonnen te eten. Banaan droog en taai beslag eromheen, hetzelfde voor de Koe Lo Kay, heel vreemde bijsmaak bij de Indische stoofvlees, bami allemaal kleine stukjes i.p.v. normale strengen. Vrijwel zeker leftovers van de dag ervoor. We hebben altijd met plezier bij Jin Lai besteld,maar nooit meer. Ik zal deze review ook zeker openbaar delen, want dit moet je mensen niet aan willen doen.

Hans van der Lieuw
24 december 2022

Erg druk avond voor Kerst, dus misschien wat sneller inpakken dan normaal. Verpakking met loempia's zat niet dicht dus bij thuiskomst alles onder de olie. Eten blijft prima.

Ton Zuidberg
24 december 2022

geweldig eten en snel bezorgd , jammer dat het bezorgen stopt in januari

Willem Franssen
23 december 2022

Online besteld en op tijd klaar. En erg lekker weer.

Petra
23 december 2022

We hebben genoten van het eten.. Tot de volgende keer.

Roxanne
23 december 2022

Ik haal alleen Chinees bij Jin Lai. De aller lekkerste. Lieve mensen, hardwerkend en altijd vriendelijk! Dikke aanrader, try it. ;)

David
22 december 2022

goed eten voor een goede prijs

Harry Hekelaar
22 december 2022

Sate of satésaus was aangebrabd

Oldenburg
22 december 2022

Alles was vers en gewoon heet top de kids eten normaal niet heel veel nu was alles op een dikke 10

Mario
22 december 2022

De pittige koepoek was gemixt met gewone en de gewonen waren zacht. Pittige kip was echt helemaal niet pittig eerder flauw )misschien verkeerde bak gekregen. Voor de rest was het lekker.

Mieke Remijn
21 december 2022

Het eten is heerlijk en het is altijd goed verzorgd. Vriendelijke mensen en de bezorging is altijd op tijd.

Jerry
21 december 2022

Zeer goed restaurant, heerlijk eten, grote porties en prima bezorging. Jammer dat jullie gaan stoppen met bezorging vanaf januari

Cindy
21 december 2022

Heb geprobeerd contact met jullie telefonisch op te nemen. Babi pangang wederom hard en smakeloos, lauw afgeleverd. Net als de soep.. Jammer!

K
19 december 2022

We halen vaak af bij Jin Lay. Altijd lekker. Zeker de loempia kip. Helaas was het menu deze keer niet lekker. De cinese bami zat een rare rooksmaak aan. Het was daardoor niet smakelijk en hebben we ook niet opgegeten. Dat kan gebeuren. Dus het houdt ons niet tegen volgende keer weer langs te komen

Iris
18 december 2022

De beste Chinees van Haarlem en omstreken!

Frans Zwaanswijk
17 december 2022

Perfect op tijd en weer buitengewoon lekker

Budde
17 december 2022
Jess
17 december 2022
Roelof
17 december 2022
Michel
17 december 2022

Bestellingen altijd op tijd en het eten smaakt heerlijk.

Maddy Slingerland
16 december 2022
Loete Landman
16 december 2022

Snel geleverd, prima verzorgd en weer lekker als altijd. Jammer dat jullie stoppen met bezorgen

Carola
16 december 2022

Erg lekker,

Nina
15 december 2022

Keurig op de afgesproken tijd en alles was heerlijk!

Spruitenburg
14 december 2022

Helaas na vermelden bepaald iets en niet in toch weer in waar door niet iedereen mee kan eten

Jan Loenen
14 december 2022

Soep vond ik niet groots maar kip/cashew was echt top!

Monique
14 december 2022

Super! Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Karin Huijboom
14 december 2022

De bami leek wel 'overcooked' het was echt veel te zacht, niet wat ik normaal gewend ben van jullie en vond het soort van snotterig aanvoelen in mn mond. De rest was wel prima

Sonja
14 december 2022

Zeer tevreden! Snelle levering, eten is warm en vriendelijke bezorger. Heel erg jammer dat jullie stoppen met bezorgen vanaf het nieuwe jaar.

Wang
14 december 2022

Bestelling lag klaar op de afgesproken tijdstip!

Ernst
13 december 2022

Bestelling was makkelijk via de website en het stond keurig op tijd voor mij gereed. Het eten was, zoals gebruikelijk erg lekker en vers.

Saskia
12 december 2022

Altijd weer heerlijk eten. Heel jammer dat de bezorgservice vanaf 1 januari 2023 stopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
12 december 2022

Heerlijke gerechten goed warm voor herhaling vatbaar

Faat
11 december 2022

Heerlijk op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara Haamans
11 december 2022

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arend
11 december 2022

Goed eten ,snel bezorgd ,goede prijs .

Daan
10 december 2022
Scholsberg
10 december 2022

Het eten was goed en de bezorging zoals afgesproken. Bedankt!

Roy
9 december 2022

Bezorging was bijna stipt op aangegeven tijd, kwaliteit van Jin Lai is altijd goed echter was het eten helaas lauw/ koud ipv goed warm zoals we egewend zijn van Jin Lai bij levering (we zijn direct aan tafel gegaan) en wij beschikken niet over een magnetron om het op te warmen dus dat was jammer want dat maakte het eten minder om van te genieten, vandaar de 3 sterren

Anoniem
8 december 2022
Jenny de Koning
8 december 2022

Heerlijk eten en geen lange wachttijd en een hele vriendelijke bezorgster, een aanrader voor iedereen die van lekker eten houd.

Piotr
7 december 2022
Jean
5 december 2022

Als altijd, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Morren
4 december 2022

mooi op tijd geleverd bestelling klopte ook

Marjan van der Werff
4 december 2022
Dokter
4 december 2022

Was heerlijk. En precies op tijd geleverd.

ELjezebel
4 december 2022

goede werking website bestellen. snelle bezorging. samsing-menu heerlijk; ossehaas in zwarte bonensaus smelt op je tong. Babi pangang spek top. Chinese bami is lievelings van zoontje, hier bestel ik altijd extra bak van voor in de vriezer. Jammer dat thuisbezorging gaat stoppen, is nml perfect.

Fred
3 december 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

John
3 december 2022

Mooie site goed in te vullen zeer snel in huis aardige bezorger. Het eten zeer goed.een 10

Verhagen
2 december 2022

Aangezien we al jaren komen Zegt dat genoeg nog steeds lekker En goede service.

Ozdijk
2 december 2022
Maya
1 december 2022
Richard
1 december 2022
Mieke Remijn
1 december 2022

Het was weer heerlijk!

Ronald
30 november 2022

Waarom stoppen jullie met bezorging vanaf januari 2023

Jenny de Koning
30 november 2022

Heerlijk eten en lekker warm op tijd bezorgd door een vlotte en aardige bezorgster wat mij betreft voor iedereen een aanrader

Jan van Berkel
28 november 2022

Al jaren klant bij Jin Lai in restaurant en voor thuisbezorging maar als ik onze postcode 2013 CE aanklik krijg ik bezorgen wij niet klik ik 2023 aan waar wij niet wonen bezorgen jullie wel vreemd. Verder zeer tevreden over bezorgen en kwaliteit. J.P.H van Berkel, Gaelstraat 23, 2013 CE, Haarlem. Telefoon : 0626842033

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abbink
28 november 2022
Heiliegers
27 november 2022

Het eten was steen koud jammer jin lai Slecht zeer slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
27 november 2022

snel en heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
27 november 2022
Astrid
27 november 2022

Kwaliteit eten was goed maar helaas koud. En bezorging was op tijd, alleen was alles nat en vet vanwege lekken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Voogt
27 november 2022

Prima kwaliteit, zeer smakelijk

Marielle
27 november 2022

Het was weer heerlijk!

Ton scheepens
26 november 2022

Alles prima, zou alleen iets warmer mogen.

R. Van Roon
26 november 2022

In het assortiment zit geen kleine bak mihoen meer....ben nu meteen 11,50 extra kwijt. Had tussen 17.30 en 17.45 gekozen om te laten bezorgen maar kwam 17.20 al. Maar verder was het prima.

Isabel
25 november 2022

Prima

Dan
25 november 2022
De Graaf
24 november 2022

Top restaurant!! Wij wonen naast China Palace maar die smaakt voor geen meter vergeleken bij Jin Lai!!

Madeleine B
24 november 2022

Alleen maar complimenten, heerlijk eten, prima bezorging.

E.J Overdijk Schaap
24 november 2022

het was weer top

Zandberg
23 november 2022

Heerlijk eten en goed warm

John van schaik
23 november 2022

Het was niet lekker!

Mill
22 november 2022

Alles top snel bezorgd ook netjes alles verpakt en heerlijk gegeten pluspunt de echte sambal erbij !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.S.
21 november 2022

Ik had ‘s middags eten besteld om tussen 18.00 en 18.15 te laten bezorgen. Het eten kwam om 18.45 aan en was lauw. Echt jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukkien
21 november 2022
Beugeling
21 november 2022

Heerlijk eten was alleen niet echt heel warm. Vermoedelijk ivm de vrieskou van afgelopen zaterdag avond. Verder prima

N. Molenaar
21 november 2022

Beste, eten was zoals altijd lekker, maar door de late bezorging al koud. Om 17.10 besteld, en kon pas om 18.15 geleverd worden, wat al erg lang is! Het eten kwam pas om 18.35 en was niet meer echt warm. jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belinda
21 november 2022

Het eten was erg lauw tien het aan kwan behalve de loempia diw was nog warm Dus we hebben onze eten in de magnetron moeten doen Dus dat viel zwaar tegen.😡😡😡😡 Het was er om 18.02 en volgens jullie berichtje zou dta om 17.45 zijn dus dat klopt dan niet Maar Bij het bestellen stond 17.45-18.00 dus dat klopt wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
20 november 2022
Wil Rosenhart
20 november 2022
Héléne
20 november 2022

Het eten was goed. Tot de volgende keer.

geertje tmmerman
20 november 2022

nog steeds een goede keuze

w m
20 november 2022
Michel
19 november 2022

Super snel bezorgd en het eten was zeer goed.

Joop
19 november 2022

Steekt echt met kop en schouders boven de andere restaurants uit prima kwaliteit en altijd optijd

Aletta
19 november 2022

Het is betaalbaar, lekker, warm en ruimschoots op tijd dank

Ronald
19 november 2022

Heerlijk en goed geïnformeerd mbt de goede en tijdige levering

Ginie
17 november 2022

Super snelle levering en eten was erg lekker. Kip in pikante saus was minder pikant dan verwacht.

Y.Blankert
16 november 2022

Zoals gewoonlijk alles prima in orde. Ook de bezorging was heel snel. Alleen 1 klein puntje. Ik miste het kleine potje van jullie overheerlijke sambal.

Henk leen
15 november 2022
Angelika
15 november 2022

Heerlijk zo als wij altijd gewend zijn

Marcel visser
15 november 2022

Top zoals gewoonlijk

Joachim
14 november 2022
Yvonne
14 november 2022
Barends
14 november 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
13 november 2022

Fijn de één persoons menu's met grote keuze van 2 vlees/kip/ groente gerechten met diverse nasi/ bami/rijst Heb het er voor over vanuit Amsterdam om te halen.

Randy
13 november 2022

Bezorging was prima op tijd. De bami was helaas minder op tempratuur. Smaak was verder uitstekend zoals gewend van Jin Lai

Jp van Deijzen
13 november 2022

het eten is goed ...maar dit keer was op de rijst na alles koud . ook hadden we er geen nasi bij dit keer. Dit vonden we wel jammer

Sander
13 november 2022

Erg lekker en perfect op tijd

Tamara Haamans
11 november 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Lekker eten en op tijd bezorgd, echt top
11 november 2022
Johan Westerhout
11 november 2022

Eten was erg lekker en warm en nadat de bezorger er achter kwam dat ze de kroepoek waren vergeten kwamen ze deze gewoon nabrengen,top service

Busscher
10 november 2022
Madeleine
10 november 2022

Heerlijk gegeten!

Heiliegers
10 november 2022

Super was het weer

Daan
9 november 2022
Suzan
9 november 2022
Iris
9 november 2022

Lekker en op tijd

Jerry
9 november 2022

Erg tevreden over hoeveelheid en smaak van het eten en supersnel bezorgd. Erg goed restaurant dit, iedere keer weer

Rob Verwer
9 november 2022

Lekker eten en precies op juiste tijd klaar

John s hippers
8 november 2022

Jammer dat er een verkeerd gerecht bij zat .. sate in plaats van tjaptjoi😪

Alex
7 november 2022

Het was koud....... Voor het eerst. Hoop dat het eenmalig is. Verder nooit iets te klagen. Prima eten🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

leo van der Hoeven
7 november 2022

geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barends
7 november 2022

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
6 november 2022

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vraa
5 november 2022

Alles prima

Marco
5 november 2022

Er was geen bezorging helaas, dus zelf afhalen maar prima als altijd

Cindy
5 november 2022

Eten was weer fantastisch

Tamara
5 november 2022

Het eten was heerlijk, het was alleen lauw, dus even in de magnetron gedaan en verder was het echt geweldig qua smaak. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

K.Bakker
5 november 2022

Alle lof voor het eten in één woord heerlijk en goed verzorgd ,de bezorging was perfect vriendelijke man en super op op de gewenste tijd , ben meer dan tevreden .met gr. K.Bakker

Marc
5 november 2022
Yvonne
5 november 2022

Wij bestellen geregeld bij Jin-Lai , vinden het eten fantastisch en de bezorging top. Maar eten in het restaurant vinden wij ook heerlijk, en zeer vriendelijk personeel.

Super bezorgd
4 november 2022
Johan Westerhout
4 november 2022

Altijd op tijd en vriendelijke bezorging

Héléne
3 november 2022

Het eten was heerlijk en werd heel snel bezorgd. Ga zo door.

A.f.remijn
3 november 2022

Het eten is keurig op tijd gebracht goed warm en een nette bezorger, de soep was heerlijk de loempia en de bami met trap tjoy goed warm en erg lekker.

Valentin Tudor
3 november 2022
Ellen
3 november 2022

Eten had wat warmer gemogen

Irma IJlstra
2 november 2022

De rijsttafel was echt heerlijk. We hadden een rijsttafel voor drie personen besteld, maar hebben er met ze vieren van gegeten. Alles was goed gevuld.

Sandy
2 november 2022

Heerlijk eten, bezorging op tijd. Duidelijke website om te bestellen.

Ron
1 november 2022

Zoals altijd prima

Marcel
1 november 2022

Zeer goed van kwaliteit en smaak. Snelle service. Kom zeker terug 👍

John van der Wal
31 oktober 2022

Was weer heel lekker allemaal, jammer dat je geen sushi's meer kan bestellen....??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Klein
31 oktober 2022
C.BALKHOVEN
31 oktober 2022

Het was goed.

Niels
30 oktober 2022

Zoals altijd toppie 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
30 oktober 2022

De eend was deze keer een beetje taai, niet gewend van jullie. Bezorger was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
30 oktober 2022

Helaas was er een bakje open met het afhalen waardoor alles een beetje lekte verder was het erg lekker.

Madeleine
30 oktober 2022

Snelle bezorging, heerlijke gerechten!

Henny
29 oktober 2022

Superlekker eten, en ondanks dat wij niet meer in Haarlem wonen, wordt het eten toch in onze nieuwe woonplaats bezorgd. Super service !

Mary
29 oktober 2022

Of je nou in het restaurant eet, of gebruik maakt van afhaal. Altijd goed service en kwaliteit. Wij genieten altijd van het eten.

Budde
29 oktober 2022

Top👍

Chan
29 oktober 2022
Heiliegers
29 oktober 2022

Het was weer super houden zo

B Oskam
28 oktober 2022
Monique
28 oktober 2022
Ilse
28 oktober 2022

Al meerdere malen besteld eten is top! Alleen qua bezorgen wat minder geef ik aan bezorgen tussen 20.00-20.15u krijgen we het eten al rond 19.30u dat is het enige “min”puntje

remco_blok@hotmail.com
28 oktober 2022

Heerlijk jammer dat jullie niet meer in zwanenburg bezorgen

Robhirs@hotmail.nl
27 oktober 2022

Prima

Bloem
27 oktober 2022

Beetje laat maar kwam door ongelukje, verder prima verzorgd!!!!!!!!