Reviews from Jin Lai Haarlem

Recent reviews

5.0
Leo van der Hoeven
Today

was goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edward
Yesterday

Weer Prima!

Hélène
Yesterday

Het eten was weer voortreffelijk. Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed van Oosterom
25 September 2022

Super. Jammer dat we naar Heemstede verhuizen. We zullen Jin Lai missen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
25 September 2022

Was weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Selhorst
25 September 2022

Alles was zoals gewoonlijk heerlijk! Keurig op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger, al zolang Jin Lai er is zijn wij ‘klant’

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
25 September 2022

Lekker eten en stond op tijd klaar (zoals altijd). Alles is goed :)

Tom
25 September 2022

lekker eten voor een leuke prijs bezorging snel en warm

Annette kroone
24 September 2022

Snel geleverd en het eten was goed warm

Jan Ket
24 September 2022

Geën enkel probleem, goede kwaliteit

Jim
24 September 2022

Was top

Jan Drost
24 September 2022

Wederom heerlijk gegeten van het 3 gerechten menu! Mooi op tijd en prima op temperatuur.

Shiromi
24 September 2022

Super lekker eten. Kwaliteit en goede service.

Eijgenbrood
24 September 2022

Erg lekker! Uitgebreide menu keuzes Divers, niet vet smaakvol. Tenminste normale prijzen (vergeleken met thuisbezorg) en bezorging boven 30,- gratis

HerMenn
23 September 2022

Gewoon goed!!!

wim bras
23 September 2022

ga zo door kan niet beter.

Menno Blom
22 September 2022

As usual, prima eten en een snelle bezorging!

Sandra
22 September 2022

Erg lekker gegeten en weer superaardig personeel.

fennis/van den berg
22 September 2022

Super lekker eten en altijd alles is vers en snel bezorgd en altijd even vriendelijk!

Marcel Webster
22 September 2022

Al tijd goed

Fred
21 September 2022

Heerlijk gegeten van het samsing Menu

Els
21 September 2022

Goede service en lekker vers eten . Superkwaliteit

Ab calandt
19 September 2022

Prima maaltijden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jos zwart
19 September 2022

niks om aan de merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monica
19 September 2022

Alle gerechten die we bestelden waren super lekker. En ook de bezorging was helemaal naar wens.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nelis
18 September 2022
A.f.remijn
18 September 2022

Babipangkan was perfect taptoe vers en knapperig bami oke ,prima eten.

A Meijer
17 September 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd

rob van bilderbeek
17 September 2022

heerlijk gegeten

Dirk
17 September 2022

Top service en heerlijk gegeten.

JP van Deijzen
17 September 2022

Wij waren zeer tevreden over alles ! Heerlijk eten en goed warm bezorgd! Super lekker allemaal....Hartelijk bedankt en voor herhaling vatbaar!

Saritha
17 September 2022

Top zoals altijd! Heerlijk eten en snel bezorgd!

Simone Verkerk
17 September 2022

Gebeld dat de kip Kerry veel te zoet was. Rest was goed. Lekker warm

Frans van loon
16 September 2022

Elke X weer heerlijk en optijd geleverd

Noor
16 September 2022

Zeer goed, erg tevreden en lekker gegeten.

Erik Aarts
16 September 2022

Altijd heerlijk, de loempia's van Jin Lai

Tony
14 September 2022
Hélène
14 September 2022

De bezorging was snel en het eten voortreffelijk. Tot de volgende keer.

Geert Lindeman
14 September 2022

Op tijd en goed warm geleverd

Cindy
13 September 2022
Pauline
13 September 2022
Barends
12 September 2022

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey Van Uytrecht
12 September 2022

Ben een tevreden klant :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bouke
12 September 2022

Was heerlijk , en ook nog strak op tijd bezorgd , Top 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wanda
11 September 2022
Arie Broekhof
11 September 2022

Altijd lekker,en snel gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chan
11 September 2022

Het eten was helemaal top. Alleen jammer dat de saus van de kip ketjap de babipang spek helemaal had doorweekt. Zware teleurstelling bij mijn dochter met saus heeft ze het helaas niet kunnen eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan van der Werff
11 September 2022
Cor Biesma
10 September 2022

Zeer snelle bezorging, het eten is altijd goed.

Hans
9 September 2022
Katharina
9 September 2022

Altijd heerlijk eten en super snel klar om op te halen!

E.ter Brug
9 September 2022

Het eten is echt prima, vier altijd mn verjaardag met gezin bij Jinlai, en is altijd goed 😉

Spoor
8 September 2022

Perfect!

Frans
7 September 2022

Prima kwaliteit van de loempia Keurig op tijd geleverd.

Jaap Scheepmaker
7 September 2022

Cha siu was slecht al 2e keer veel seen in

B. OSKAM
7 September 2022

Het eten was geweldig!!!! En de bezorging evenzo!!!! Top!!!

J de Nijs
7 September 2022

Altijd zeer goed..

George Krol
6 September 2022

Top

trudy
6 September 2022

snelle bezorging en heerlijk eten

Marco
5 September 2022
Robert Aafjes
5 September 2022

Kwaliteit kan beter vlees slap niet krokant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
5 September 2022

Mihoen kip, had misschien 3 stukjes kip. Fu yung hai zelfde verhaal. Poke bowl te weinig saus en maïs komt uit blik en was niet meer goed. Normaal is het eten altijd goed maar deze keer teleur gesteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil Rosenhart
4 September 2022

Uitstekende kwaliteit en bezorging! Klasse!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Klein
4 September 2022

Mooi op tijd en heerlijk eten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
4 September 2022
M
3 September 2022
Edward
3 September 2022

Het eten is top, bezorging prima

Michael
3 September 2022

Hij was weer fantastisch Vlees sappig en knapperig Snelle bezorging Goed ingepakt en heet

Yvonne
2 September 2022

Wij bestellen regelmatig, wordt keurig optijd bezorgd, eten is heerlijk en goed warm 👍

Ronald
2 September 2022

Normaal gesproken zit de bak ossenhaas in oestersaus helemaal vol, deze keer maar net drie kwart, jammer. Moesten nu elkaar aankijken wie het laatste beetje nam. Verder wel lekker zoals altijd.

Kitty
2 September 2022
jos zwart
29 August 2022

altijdt beleeft als ze het komen brengen en netjes op de tijdt dat je in vult en bij jullie eten is ook top dus een tevreden klant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan van Berkel
29 August 2022

Prima kwaliteit en de bezorging ook perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nijkamp
29 August 2022

Duidelijke site, makkelijk te bestellen online en keurig op tijd stond het klaar. En, niet geheel onbelangrijk, erg lekker

Onbekend
29 August 2022

Bezorging was super snel😀

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoukje
29 August 2022

Het eten is heerlijk en goed verpakt, ben zeer te vreden over de klantvriendelijkheid, en prijs kwaliteits verhouding is gewoon goed

Huis in t veld
28 August 2022

Prima zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
28 August 2022

De allerbeste. Of je nou in het restaurant eet of laat bezorgen, het is altijd perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelika
28 August 2022

Heerlijk lekker... zoals altijd !

Milco
28 August 2022
Tamara Haamans
27 August 2022

Altijd lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging

Tanja
27 August 2022
Saritha
26 August 2022
Joop
26 August 2022

Al vele andere geprobeert maar Jinlai is gewoon de beste

Yvonne
26 August 2022

Was top snel en vriendelijke bezorgster

Marten
26 August 2022

Weer heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd

wim bras
25 August 2022

het was weer het einden zo lekker.

Vanessa
25 August 2022
Budde
25 August 2022

Geweldig lekker

rosita Bosman
25 August 2022

Altijd lekker

Karen
24 August 2022

Super snelle bezorging! Lekker eten maar wel veel te veel ;). Indonesische rijsttafel voor 2 personen is ook goed voor 6 personen.

Pigeonford
24 August 2022

👍🙏

Marco
24 August 2022
Angelique
23 August 2022

Het was weer heerlijk en goed warm iedereen vond het lekker en de soep zalig en fijn dat er rekening werd gehouden met aanpassing omdat iemand niet tegen paprika kan

Els
23 August 2022
John dL
23 August 2022

Super snel en goed geholpen!

Marcel Webster
22 August 2022

Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scholsberg
21 August 2022

Het eten was heel goed en de bezorging was snel. Bedankt en tot de volgende keer.

Ch
20 August 2022

Loempia was aangebrand ( zijkanten zwart) , kerrie saus was overal doorheen gelekt. Ik heb op de site aangegeven dat ik met 24 euro zou betalen terwijl het bedrag 23 was . Dat gedaan bezorgster zei oh ja zo is het goed en liep meteen weg. Snel verdiende fooi 😅

Hans van der Lieuw
20 August 2022

vind de grote kip loempia minder van smaak dan voorheen, moet nu met wat zout en sambal op smaak brengen

Marcella
20 August 2022

Super tevreden!! Altijd lekker en goed verzorgd.

Arie Broekhof
20 August 2022

Altijd lekker eten. Goede service en snel gebracht.

Peter van der Spoel
19 August 2022

Perfect!! Op tijd en heerlijke gerechten.

Cindy
18 August 2022

Snelle bezorging! De mihoen was deze keer smaakloos ( sorry) en als de bezorger iets voorzichtiger met de bestelling om zou gaan, zou één van de bakjes niet door het tasje heen zijn gegaan. Voor de rest was het goed! ⚘️

D. Jonker
18 August 2022

Altijd TOP!!

Michel Leevendig
17 August 2022
Al
17 August 2022

Snel. smakelijk. goed op temperatuur..Wij zijn niet anders gewend echt top dus.

Piet
16 August 2022

Snelle bezorging nette afhandeling van de bezorger en het eten was top

DICK VIS
16 August 2022

Extra sambal was deze keer 2 cupjes i.p.v. 4. Juist jullie sambal vind ik zo lekker. Alles verder prima en professioneel verzorgd.

Zera
16 August 2022
Harould Bou
16 August 2022

Lekker eten zoals altijd en snelle bezorging. Top!

Miranda
16 August 2022

Eten was weer heerlijk, alleen hadden wij Koe Loe Kai besteld met 18 stuks en hebben maar 14 stuks ontvangen, dat was erg jammer.

Barends
15 August 2022

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels J
14 August 2022

Toppie, zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
14 August 2022

Sauzen erg dun. Leek wel limonade. Mag veel dikker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Blom
14 August 2022

Geen verbeterpunten, alleen maar complimenten. Bezorging, prijs/ kwaliteit en vriendelijkheid.....alles klopt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Sman
14 August 2022

Keurig op tijd bezorgd,eten nog goed warm,prima van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies GROENEVELD
14 August 2022

Juiste levering van wat we besteld hadden, op de afgesproken tijd ontvangen. Eten was lekker

Frans Zwaanswijk
13 August 2022

weer buitengewoon lekker

René Storm
13 August 2022

Wederom super lekker gegeten. On line besteld en binnen circa 30 minuten ruis bezorgd door een vriendelijke man. Jin Lai jullie zijn TOPPERS👍

Cyril Wissing
13 August 2022
D Polak
13 August 2022

Garnalen maaltijd met teveel zout,echt niet lekker, loempia's waren gebrand, kon je meteen proeven...dus weggegooid. Zonde van geld. Ik bestel vaak bij Jin Lai en tot vandaag had ik echt geen klachten. Maar vandaag was ik wel wat geld kwijt wat ik jammer vind

R. Meloni
13 August 2022
Joke Eliza
12 August 2022

Het was weer fantastisch! Hartelijk dank.

GP Voorting
12 August 2022

Ik begin mijn maaltijd met pangsit en soep. Waarom zit de pangsitsaus niet bij de pangsit ik moet de hele maaltrijd uitpakken om bij de saus tekomen met het gevolg dat de maaltijd snel afkoeld

Ilias
10 August 2022
Frans Struijk
10 August 2022

Was eigenlijk veel te veel voor 4 personen, kunnen er nog een dag van eten. Was snel bezorgd, goed warm en heerlijk.

Richard
9 August 2022
John Schippers
8 August 2022

Heerlijk was het weer

H.R. Thjong
8 August 2022

Het eten was zoals vanouds heerlijk, alleen jammer dat het bakje met satestokjes niet goed gesloten was waardoor het bakje eronder met rijst niet om aan te pakken was. Zou graag een volgende keer zien dat er wat meer aandacht aan het goed sluiten van de bakjes wordt besteed. Het is namelijk niet de eerste keer dat ik met een smerige boel te maken heb gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mir
8 August 2022
M
8 August 2022

Was heel lekker en top verpakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heiliegers
8 August 2022

Heerlijk was het goed vlees niet vet houden zo deze kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa lucke
7 August 2022

Alles is altijd heerlijk bij Jin Lai in het restaurant en afhalen,al het personeel heel aardig en vriendelijk,ze krijgen van ons een dikke 10

P.
7 August 2022

Goede kwaliteit eten en altijd genoeg.

J. Oosterom
7 August 2022

Prima gerechten. Keurig op tijd gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jean Smit
7 August 2022

Nou dan alleen maar complimenten, uitstekend.

jennifer
7 August 2022

Kwaliteit zowel in restaurant als bij bezorging is uitmuntend. Iets wat steeds zeldzamer blijkt te zijn. Top!

Claudia
6 August 2022

Heerlijk gegeten

Diana
6 August 2022

Heerlijk loempia, alleen een beetje lauw bij thuiskomst (5 minuten na ophalen) …

Richard
6 August 2022

Porties nasi en bami mogen wel groter voor de rest erg lekker

R.van nimwegen
5 August 2022

Ik woon op postcode 2026 en nu komen jullie niet meer bezorgen dat is een minpuntje en ik vind jullie website ook geen verbetering met de vorige

van Peursem
5 August 2022

Zoals altijd weer uitstekend.

Joop
5 August 2022

Ja je probeert is een ander maar als je dan gaat vergelijken dan springt Jin Lai er met kop en schouders boven uit in kwaliteit, hoeveelheid en bezorging. Gewoon top👍🏼 Ik zou zeggen hou dit niveau vol!

Christine
4 August 2022

Prima

Ron van Berkel
4 August 2022

Prima producten en snelle levering bij bestellen

Jaap Scheepmaker
3 August 2022

Tsa chu was niet hetzelfde als normaal leek weer op babi pangang

Natasja
3 August 2022
Jos
3 August 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Vriendelijke bezorger.

Solange Thielman
2 August 2022

Fantastisch

DICK VIS
2 August 2022

Alles prima verzorgd, alleen de pittige kroepoek was voor 50 % vermengd met gewone kroepoek.

Broekhof
2 August 2022
Van de hoeven
2 August 2022
Jan van Berkel
1 August 2022

Kom al jaren in de zaak bij jullie prima eten en bestel vaak prima service. Alleen met de nieuwe internet side moet ik bij bestellen postcode invullen onze code is 2013 en dan wordt vermeld deze regio niet bezorgd vreemd dan vul ik 2011 in en is het goed maar is niet onze postcode. Jan van Berkel, Gaelstraat 23, 2013CE, Haarlem 0626842033

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boedelruiming haarlemmermeer
31 July 2022

Altijd super lekker eten Snel bezorgt en altijd lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil Rosenhart
31 July 2022

Zeer snelle bezorging en het was heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
31 July 2022

Zoals altijd netjes bezorgd en warm . Eten smaakte goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard van den Berg
31 July 2022

Het was een Indische rijsttafel voor 2 personen. Een smaak sensatie die je niet snel ervaart. Gewoon KLASSE. De bezorging was TOP en vriendelijk.

Bianca
31 July 2022

De Pekingeend en de Chinese bami waren zoals we gewend zijn heerlijk. De vega JinLai groenteschotel daarentegen viel dit keer tegen, alleen champignons en broccoli. Dit zijn we niet gewend.

Hélène
30 July 2022
Martijn
30 July 2022
Familie De Boer
30 July 2022

Heerlijk eten en ook nog binnen een half uur bezorgd

Sylvia Fielmich
29 July 2022

Altijd goed word keurig bezorgd

Richard
29 July 2022
Sam
29 July 2022

Weer heerlijk gegeten!

Selcuk Akin
29 July 2022

Eten was heel lekker en niet koud. Maar ik vond het jammer dat er geen servetjes en plastic bestek bij zat.

Anton Wennekes
27 July 2022

Het eten is altijd goed bezorging is altijd op de afgesproken tijd Ik vind het 1 van de beste in Haarlem Alleen jammer dat de loempia altijd zacht word in het bakje waar hij inzit. Ik snap dat dit door de warmte komt in het bakje waar de loempia inzit

Jvk
26 July 2022

Suddervlees was 1 bak goed en de andere bak niet

Marcel Webster
18 July 2022
Jean Smit
18 July 2022

Helemaal top, de smaak wijkt nooit af, houden zo.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco
18 July 2022
Joe Rijpkema
18 July 2022
Erik Aarts
18 July 2022
Roy blok
18 July 2022
Lilian Prins
18 July 2022

Altijd top.

Rob
17 July 2022
Astrid Blom
17 July 2022

Nu ik niet meer zo makkelijk naar mijn favoriete restaurant ga. Komt het heerlijke eten van dit restaurant naar mij toe. Ik ben er heel blij mee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rob van bilderbeek
17 July 2022

het eten was erg lekker en goed warm bezorging was mooi op tijd en hij was vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Werff
17 July 2022
Roose
17 July 2022

Het is superfijn dat jullie ook weer eten brengen! Het eten was er snel, het was goed warm , het was ruim voldoende en het was heerlijk! Superbedankt! Kleine tip doe een klein zakje kroepoek bij de bestelling, ik vergeet het vaak te bestellen. Maar het was top!

Ed van Oosterom
16 July 2022

Snel, vers en lekker. Nog nooit teleurgesteld... Terecht 5 sterren.

Rob Schouten
16 July 2022

Het eten was echt heerlijk en de bezorging was super snel! Dank!

Niels
15 July 2022
Kim
15 July 2022

De beste 👍🏼

J-M
14 July 2022

Bezorging is altijd netjes op afgesproken tijd en de bezorgers zijn altijd uitermate vriendelijk. Nieuwe website ziet er mooi uit en is om te bestellen gemakkelijk in gebruik. Kwaliteit van het eten is zowiezo altijd zeer goed, maar dat was bij ons al een tijdje bekend. Blijf die lat alsjeblieft hooghouden!

Martijn
14 July 2022

Goed eten en snel bezorgd

Pedro
13 July 2022

Lekker menuutje en prima loempia. Ook geen snel bezorgd.

Fred heijmel
13 July 2022

Ouderwets lekker zo als gewoonlijk

Al Dors
13 July 2022

Altijd weer perfect .snel. lekker warm en heerlijk.wij weten niet beter...

Charlotte Becking
13 July 2022
Sannie
13 July 2022
Sander van der vlugt
13 July 2022

hallo yinlay was lekker het eten.en was geen nieuwe klant ben vaak in u restaurant geweest altijd goed en lekker en vriendelijk.gr Sander

Jolanda
12 July 2022

Elke keer weer een feest om hier te bestellen! Deze keer was zelfs de gevraagde extra sambal toegevoegd. De bestelling was wat eerder dan gevraagd, maar gelukkig goed warm dus prima om nog even te bewaren.

Budde
12 July 2022

super snel bezorgd verveelt nooit door de vele verschillende recepten

Jan van Berkel
11 July 2022

Prima om bij JinLai te bestellen en te laten brengen meestal met de auto gebracht dus al de producten goed warm en makkelijk contant betalen. Ook prima zaak om te gaan eten alles heerlijk vooral met kinderen veel keus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra Wilms
11 July 2022

Supersnelle bezorging, waren de kroepoek vergeten maar die was er ook binnen enkele minuten. Helemaal top 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michelle
11 July 2022

Wij hadden dr crispy maki besteld bij jullie.. maar die was niet crispy. Geen idee of die al vroeg wad gemaakt? Maar deze was beetje te taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cornet
11 July 2022

Netjes op tijd. Lekker eten .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lilian prins
11 July 2022

Altijd op tijd en netjes verzorgd.

Daniël Visscher
10 July 2022

Heerlijk gegeten! Het eten was er heel snel en het was top! Ze zijn zeker niet gierig want ik kreeg een behoorlijk portie! Super het gerecht voor 1 persoon waar je 2 gerechten en een bijgerecht kan nemen daardoor kon ik 2 dingen proeven!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joris
10 July 2022

Heel goede kwaliteit! Top. Kroepoek zou ik gratis erbij doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carrick
10 July 2022

Super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sue Ellen
10 July 2022

Weer supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hélène
9 July 2022

Het eten was weer heerlijk en de bezorging stipt. De sambal ontbrak helaas.

Smits
9 July 2022

Altijd heerlijk zo’n maaltijd loempia met babi pangan , mooi op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Mike
9 July 2022

Heerlijk zoals altijd!

Jenny de Koning
9 July 2022

Heerlijk eten vlotte bezorging door een aardige bezorger

M cd Meulen
9 July 2022

Prima, zoals altijd

Carlos
8 July 2022
Piet
8 July 2022

Makkelijk bestellen, snelle bezorging, en heerlijk gegeten

Kid kroone
8 July 2022

Zoals altijd! Heerlijk! Snel geleverd! En weer top van genieten dit weekend

Pim van Wees
8 July 2022

Exact op de vooraf aangegeven tijd werd het eten geleverd. Daarna konden wij genieten van een heerlijke Loempia en een voortreffelijk Samsing menu.

Jeff
7 July 2022

vies, vet(veel olie) en weinig!!! zelfs de witte rijst was niet top!!

W.Klein
7 July 2022

Heel goed, mooi op tijd bezorgd en heerlijk warm en lekker.

E Overdijk Schaap
6 July 2022

Het eten was lekker en lekker vers. Goede kwaliteit. De bezorging was snel , goed en vriendelijk.

Melanie Loughman
6 July 2022

Super service gehad! Ik had perongeluk het verkeerde gerecht besteld. Babi pangang spek en ik wilde de gewone babipangamg. Werd zonder moeite veranderd en klaar gemaakt voor mij. Toen ik weg wilde gaan kwam ik erachter dat mijn auto niet meer wilde starten. Ik ben terug naar binnen gegaan om te vragen of er een mogelijkheid was dat mijn eten warm zou blijven tot er hulp was gekomen. De beste man achter de balie sprong op en heeft mijn bestelling naar huis gebracht zodat de rest van het gezin warm kon eten en ik rustig kon wachten op de hulp voor mijn auto. Super geregeld dit! We komen graag bij jullie en dit laat maar weer zien waarom dat zo is. Toppers.

Rene Henskes
6 July 2022

Supersnelle bezorging weer en alles nog gloeiend heet!

Jan de Haas
6 July 2022

Babi Pangang was erg lekker

Tamara Haamans
5 July 2022

Altijd lekker eten en snelle bezorging

Babs
5 July 2022

Super snelle bezorging en geweldig eten!

De heer Gemin
5 July 2022

Mijn uitmuntend tevreden over de service en de kwaliteit. Wij hebben hier ons huwelijk gevierd 14 oktober 2016.

Louis van der Lee
4 July 2022

Als altijd heerlijk !

ROBERT Verhagen
4 July 2022

aanradertje smaakvol op elke dag 😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menno Smitshuijzen
4 July 2022

Ik vind het netjes van jullie dat ik bij jullie mag kiezen hoe laat ik mijn eten kan laten bezorgen..... Ik vind het alleen erg jammer dat als ik er voor kies om het tussen 18:15/18:30 uur te laten bezorgen, mijn bestelling er al ruim 30 minuten voor 18:15 uur wordt bezorgd. Ik was toevallig net thuis, maar de rest nog NIET. Eenmaal compleet, hadden we koud eten...... Erg jammer......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jean Smit
4 July 2022

Constante kwaliteit, compliment aan de keuken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
4 July 2022

Is altijd netjes verzorg en op tijd gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa Lucke
3 July 2022

Besteld , ligt klaar heerlijk

Mara Dekker
3 July 2022

Wij werden keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Werd ook idd op het juiste tijdstip bezorgd. Eigenlijk nooit klachten gehad met bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zera
3 July 2022
Henny
3 July 2022

Superblij dat jullie het bij ons in Halfweg bezorgd hebben. Het was weer als van ouds: super heerlijk !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Kaldenbach
3 July 2022
Angelika
2 July 2022

Eten was warm en lekker. Je krijgt ook vet veel op je bord voor die prijs! Ik raad het aan 😋🙂

Meinders
2 July 2022

Was weer helemaal top!

Sue Ellen
2 July 2022

Supersnel geleverd en zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Sabine
1 July 2022

Netjes gebeld omdat er iets op was geen probleem. En het werd zoals altijd snel gebracht top en was weer erg lekker dank je wel

Hoefsmit
1 July 2022

Eten was snel bezorgd.Maar de hoeveelheid tegenover de kosten ..is niet wat het geweest is...Jammer..ik snap dat alles duurder wordt.

Pigeonford
1 July 2022

Altijd lekker en goede kwaliteit

Richard F
1 July 2022

Lekker eten en snel bezorgd.

Denise
1 July 2022

Zoals altijd weer lekker gegeten, snelle bezorging en nog goed warm!

W. Smit
1 July 2022

Mooi op tijd Het eten prima op temperatuur T0P!

Mike
30 June 2022

Was weer heerlijk

Monique
30 June 2022

Fantastisch!

Ron van Berkel
29 June 2022

Prima producten en bezorging keurig op tijd

L. Heijne
28 June 2022

Snelle bezorging. Het eten was warm en zoals altijd goed van smaak!

Bep
28 June 2022

Bestellen was even wennen, maar eigenlijk ging het vrij makkelijk. En zoals altijd was het eten weer heerlijk.