Reviews from Jin Lai Haarlem

Recent reviews

5.0
John Willems
Yesterday

Bestellen gaat prima en het eten was heerlijk (zoals altijd)

Leony kuijkhoven-Wickel
Yesterday

Kregen verkeerde gerecht mee.

Rob van Bilderbeek
29 January 2023
Gerrit Jordens
28 January 2023

Smaakvol, hoge kwaliteit, op tijd gereed, redelijke prijs, prettige service, makkelijk te bestellen.

Sam
26 January 2023

Weer heerlijk gegeten en worden altijd vriendelijk geholpen!

Richard
25 January 2023
J.Sas
25 January 2023

Afgesproken tijd klaar, loempia heerlijk gebakken. Sam Sing heerlijk alles top!

Daan
24 January 2023

Altijd perfecte service, kwaliteit en oh zo smakelijk!

ROBERT SCHOON
23 January 2023

We hebben voor de eerste keer besteld, en wij vonden het heerlijk, U heeft er een klant bij.

Sernè
23 January 2023

Het ophalen van het eten 👍was precies optijd klaar. Het eten was fantastisch iedereen heeft ervan genoten Voor herhaling vatbaar 😋

van Zeeland-Lakeman
23 January 2023
R.Bekooy
23 January 2023

Kom er al meer dan 40 jaar altijd goed bevallen

Paula Ruijgrok
23 January 2023

Waterige smakeloze tjaptjoi. Grote brokken groente. Geen specerijen gebruikt. Een enkel doorgekookt garnaaltje. Valt erg tegen

Nathalie
22 January 2023

Eten was zoals altijd heerlijk

Edwin de Vrieze
22 January 2023

Top

Beringen
22 January 2023

Ik zat zaterdag 21 januari op mijn bestelling te wachten niet wetende dat jullie niet meer bezorgen en ik eerlijk gezegd niet heb gelezen dat het alleen afhaal was. Met gevolgen 20 min later dan ik dacht dat ze kwamen moest ik het alsnog halen en bij thuis komst ons eten bijna koud was. Zeer jammer

Amy
21 January 2023
Daan
21 January 2023
Jolanda
21 January 2023

Wat jammer dat jullie niet meer bezorgen.

Peter en Christa Lucke
20 January 2023

Het eten is altijd heerlijk bij jullie,en super gezellig leuk personeel gewoon geweldig liefs van ons.

Roxsanne
20 January 2023

Goed eten

Gerard
20 January 2023

Prima loempia s speciaal. Erg makkelijk bestelproces dat goed werkt

Lesley Gemin
18 January 2023

Wij zijn al jaren tevreden, we zijn hier op 14-15-2016 getrouwd en fantastische verzorgd voor ons en onze gasten.Onze gasten zijn nu klant bij Jin-Lai en we komen al jaaaaaren bij het zeer goed geschoold, klantvriendelijk personeel.Blij met de nu goed ontwikkelde internet site van Jin-Lai zo makkelijk gaat het bestellen. We hebben vandaag 18-01-2023 super genoten van onze bestelde menu's o.a biefstuk in zwarte bonensaus en zoetzure saus, Foeyonghai kip, tjaptjoy kip heerlijke Chinese groentegerecht in saus, Loempia kip en saté kip......het water loopt mij nu weer in de mond. Jin-Lai een 10 en 5***** gouden sterren

Marly
17 January 2023

Heerlijk! Goede porties en handig online bestellen en de gewenste tijd super snel afhalen!

storck
16 January 2023

als verwacht , goede kwaliteit en smaak

Sheila Overbeek
15 January 2023

Perfect en heerlijk eten.

Raymond
15 January 2023

Heerlijk eten !

Gerard
14 January 2023

Heerlijk gegeten en ondanks de grote drukte behoorlijk op tijd

Ricky
14 January 2023

Altijd lekker

Annie
13 January 2023
Frank Fricke
13 January 2023

Alles stond klaar en bij thuis komst nog warm dus konden gelijk lekker eten .

Gerhardus Thomas Bouwmeester
9 January 2023

prima kwaliteit

Jean Smit
9 January 2023

De kwaliteit was wat minder maar dat heeft vast te maken met de drukte, het was nl. beredruk, alle begrip voor.

K
8 January 2023
NN
7 January 2023

Heerlijk eten, vers, mét lekker veel groenten

Robin
7 January 2023

cola vergeten :-(

Sheila Overbeek
6 January 2023
J-M
6 January 2023

Kwaliteit is altijd goed, niets op aan te merken. Wat ik echter wel een issue vind is dat mijn bestelling gisteren incompleet was en dat drukt dan toch een stempel op de beleving.

Marlene
6 January 2023
Halderman
5 January 2023

Alles zoals altijd top, top top. Of je nu daar gaat eten of thuis eet kwaliteit is hoog, service top.

P G
4 January 2023
Ron
4 January 2023

Zoals altijd erg goed

Anthony Flu
4 January 2023
Marcel Veldman
3 January 2023

Eten was op tijd klaar,toen mijn vriending het op kwam halen,waren ze er zelfs nog mee bezig,lekker warm,en goed eten,en zeker genoeg voor 2 personen,wij eten hier zeker 3 dagen van.

A.k.
3 January 2023

Lekker en en snelle bereiding

Dirk Reisig
2 January 2023

Was heerlijk eten

Bloemzaad
2 January 2023

Zoals altijd, op afgesproken tijd stond bestelling klaar en was weer over heerlijk

Arend Boxelaar
1 January 2022

Altijd heerlijk eten en optijd klaar om op te halen. Ook het restaurant kom ik heel graag. Super eten en vriendelijk personeel

Georgette & Jörgen
1 January 2022

Eten besteld via internet Stond keurig op tijd klaar Geheel zoals we hadden verwacht Heerlijk gegeten Thanks Jin Lai

Giolita v Bergem
1 January 2022

Was lekker

Martin
1 January 2022

Ik had 2 x Babi pangang maar thuis aangekomen zat er maar op 1 saus

Ouwehand
27 December 2022

altijd goed en lekker eten bij jullie Veel eten en goede kwaliteit top

Dé Kaart
27 December 2022

zoals altijd weer heerlijk gegeten helemaal top.

H nottrot
27 December 2022

Bami was bijzonder lekker. Bij de bestelling was de foe Yong Hai vergeten. Ik heb hierover gebeld en kon direct het ophalen en kreeg geld terug. Zeer goede coulance . Wij komen zeker terug

Six
27 December 2022

Eten was heerlijk, serviceprima

Vincent
26 December 2022

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden met de kwaliteit van het eten. Het is goed warm, krokant wat krokant moet zijn en geen vette stukjes vlees. Altijd vanuit Hoofddorp naar mijn vertrouwde Jin Lai

Ron
25 December 2022
Bart Versteeg
25 December 2022

Ongelooflijk slecht. Anders kan ik het niet benoemen. Ik zit hier met een voedselvergiftiging. Wij kregen de bestelling om 16.00 uur aangeleverd, terwijl ik 18.00 uur aangegeven had. Wij maakten daar geen probleem van,maar wel van het feit dat wij oude meuk geleverd hebben gekregen. Dat kwam naar voren toen we opgeschept hadden en begonnen te eten. Banaan droog en taai beslag eromheen, hetzelfde voor de Koe Lo Kay, heel vreemde bijsmaak bij de Indische stoofvlees, bami allemaal kleine stukjes i.p.v. normale strengen. Vrijwel zeker leftovers van de dag ervoor. We hebben altijd met plezier bij Jin Lai besteld,maar nooit meer. Ik zal deze review ook zeker openbaar delen, want dit moet je mensen niet aan willen doen.

Hans van der Lieuw
24 December 2022

Erg druk avond voor Kerst, dus misschien wat sneller inpakken dan normaal. Verpakking met loempia's zat niet dicht dus bij thuiskomst alles onder de olie. Eten blijft prima.

Ton Zuidberg
24 December 2022

geweldig eten en snel bezorgd , jammer dat het bezorgen stopt in januari

Willem Franssen
23 December 2022

Online besteld en op tijd klaar. En erg lekker weer.

Petra
23 December 2022

We hebben genoten van het eten.. Tot de volgende keer.

Roxanne
23 December 2022

Ik haal alleen Chinees bij Jin Lai. De aller lekkerste. Lieve mensen, hardwerkend en altijd vriendelijk! Dikke aanrader, try it. ;)

David
22 December 2022

goed eten voor een goede prijs

Harry Hekelaar
22 December 2022

Sate of satésaus was aangebrabd

Oldenburg
22 December 2022

Alles was vers en gewoon heet top de kids eten normaal niet heel veel nu was alles op een dikke 10

Mario
22 December 2022

De pittige koepoek was gemixt met gewone en de gewonen waren zacht. Pittige kip was echt helemaal niet pittig eerder flauw )misschien verkeerde bak gekregen. Voor de rest was het lekker.

Mieke Remijn
21 December 2022

Het eten is heerlijk en het is altijd goed verzorgd. Vriendelijke mensen en de bezorging is altijd op tijd.

Jerry
21 December 2022

Zeer goed restaurant, heerlijk eten, grote porties en prima bezorging. Jammer dat jullie gaan stoppen met bezorging vanaf januari

Cindy
21 December 2022

Heb geprobeerd contact met jullie telefonisch op te nemen. Babi pangang wederom hard en smakeloos, lauw afgeleverd. Net als de soep.. Jammer!

K
19 December 2022

We halen vaak af bij Jin Lay. Altijd lekker. Zeker de loempia kip. Helaas was het menu deze keer niet lekker. De cinese bami zat een rare rooksmaak aan. Het was daardoor niet smakelijk en hebben we ook niet opgegeten. Dat kan gebeuren. Dus het houdt ons niet tegen volgende keer weer langs te komen

Iris
18 December 2022

De beste Chinees van Haarlem en omstreken!

Frans Zwaanswijk
17 December 2022

Perfect op tijd en weer buitengewoon lekker

Budde
17 December 2022
Jess
17 December 2022
Roelof
17 December 2022
Michel
17 December 2022

Bestellingen altijd op tijd en het eten smaakt heerlijk.

Maddy Slingerland
16 December 2022
Loete Landman
16 December 2022

Snel geleverd, prima verzorgd en weer lekker als altijd. Jammer dat jullie stoppen met bezorgen

Carola
16 December 2022

Erg lekker,

Nina
15 December 2022

Keurig op de afgesproken tijd en alles was heerlijk!

Spruitenburg
14 December 2022

Helaas na vermelden bepaald iets en niet in toch weer in waar door niet iedereen mee kan eten

Jan Loenen
14 December 2022

Soep vond ik niet groots maar kip/cashew was echt top!

Monique
14 December 2022

Super! Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Karin Huijboom
14 December 2022

De bami leek wel 'overcooked' het was echt veel te zacht, niet wat ik normaal gewend ben van jullie en vond het soort van snotterig aanvoelen in mn mond. De rest was wel prima

Sonja
14 December 2022

Zeer tevreden! Snelle levering, eten is warm en vriendelijke bezorger. Heel erg jammer dat jullie stoppen met bezorgen vanaf het nieuwe jaar.

Wang
14 December 2022

Bestelling lag klaar op de afgesproken tijdstip!

Ernst
13 December 2022

Bestelling was makkelijk via de website en het stond keurig op tijd voor mij gereed. Het eten was, zoals gebruikelijk erg lekker en vers.

Saskia
12 December 2022

Altijd weer heerlijk eten. Heel jammer dat de bezorgservice vanaf 1 januari 2023 stopt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
12 December 2022

Heerlijke gerechten goed warm voor herhaling vatbaar

Faat
11 December 2022

Heerlijk op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara Haamans
11 December 2022

Weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
11 December 2022

Goed eten ,snel bezorgd ,goede prijs .

Daan
10 December 2022
Scholsberg
10 December 2022

Het eten was goed en de bezorging zoals afgesproken. Bedankt!

Roy
9 December 2022

Bezorging was bijna stipt op aangegeven tijd, kwaliteit van Jin Lai is altijd goed echter was het eten helaas lauw/ koud ipv goed warm zoals we egewend zijn van Jin Lai bij levering (we zijn direct aan tafel gegaan) en wij beschikken niet over een magnetron om het op te warmen dus dat was jammer want dat maakte het eten minder om van te genieten, vandaar de 3 sterren

Anoniem
8 December 2022
Jenny de Koning
8 December 2022

Heerlijk eten en geen lange wachttijd en een hele vriendelijke bezorgster, een aanrader voor iedereen die van lekker eten houd.

Piotr
7 December 2022
Jean
5 December 2022

Als altijd, een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Morren
4 December 2022

mooi op tijd geleverd bestelling klopte ook

Marjan van der Werff
4 December 2022
Dokter
4 December 2022

Was heerlijk. En precies op tijd geleverd.

ELjezebel
4 December 2022

goede werking website bestellen. snelle bezorging. samsing-menu heerlijk; ossehaas in zwarte bonensaus smelt op je tong. Babi pangang spek top. Chinese bami is lievelings van zoontje, hier bestel ik altijd extra bak van voor in de vriezer. Jammer dat thuisbezorging gaat stoppen, is nml perfect.

Fred
3 December 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

John
3 December 2022

Mooie site goed in te vullen zeer snel in huis aardige bezorger. Het eten zeer goed.een 10

Verhagen
2 December 2022

Aangezien we al jaren komen Zegt dat genoeg nog steeds lekker En goede service.

Ozdijk
2 December 2022
Maya
1 December 2022
Richard
1 December 2022
Mieke Remijn
1 December 2022

Het was weer heerlijk!

Ronald
30 November 2022

Waarom stoppen jullie met bezorging vanaf januari 2023

Jenny de Koning
30 November 2022

Heerlijk eten en lekker warm op tijd bezorgd door een vlotte en aardige bezorgster wat mij betreft voor iedereen een aanrader

Jan van Berkel
28 November 2022

Al jaren klant bij Jin Lai in restaurant en voor thuisbezorging maar als ik onze postcode 2013 CE aanklik krijg ik bezorgen wij niet klik ik 2023 aan waar wij niet wonen bezorgen jullie wel vreemd. Verder zeer tevreden over bezorgen en kwaliteit. J.P.H van Berkel, Gaelstraat 23, 2013 CE, Haarlem. Telefoon : 0626842033

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abbink
28 November 2022
Heiliegers
27 November 2022

Het eten was steen koud jammer jin lai Slecht zeer slecht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
27 November 2022

snel en heel smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
27 November 2022
Astrid
27 November 2022

Kwaliteit eten was goed maar helaas koud. En bezorging was op tijd, alleen was alles nat en vet vanwege lekken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees Voogt
27 November 2022

Prima kwaliteit, zeer smakelijk

Marielle
27 November 2022

Het was weer heerlijk!

Ton scheepens
26 November 2022

Alles prima, zou alleen iets warmer mogen.

R. Van Roon
26 November 2022

In het assortiment zit geen kleine bak mihoen meer....ben nu meteen 11,50 extra kwijt. Had tussen 17.30 en 17.45 gekozen om te laten bezorgen maar kwam 17.20 al. Maar verder was het prima.

Isabel
25 November 2022

Prima

Dan
25 November 2022
De Graaf
24 November 2022

Top restaurant!! Wij wonen naast China Palace maar die smaakt voor geen meter vergeleken bij Jin Lai!!

Madeleine B
24 November 2022

Alleen maar complimenten, heerlijk eten, prima bezorging.

E.J Overdijk Schaap
24 November 2022

het was weer top

Zandberg
23 November 2022

Heerlijk eten en goed warm

John van schaik
23 November 2022

Het was niet lekker!

Mill
22 November 2022

Alles top snel bezorgd ook netjes alles verpakt en heerlijk gegeten pluspunt de echte sambal erbij !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.S.
21 November 2022

Ik had ‘s middags eten besteld om tussen 18.00 en 18.15 te laten bezorgen. Het eten kwam om 18.45 aan en was lauw. Echt jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lukkien
21 November 2022
Beugeling
21 November 2022

Heerlijk eten was alleen niet echt heel warm. Vermoedelijk ivm de vrieskou van afgelopen zaterdag avond. Verder prima

N. Molenaar
21 November 2022

Beste, eten was zoals altijd lekker, maar door de late bezorging al koud. Om 17.10 besteld, en kon pas om 18.15 geleverd worden, wat al erg lang is! Het eten kwam pas om 18.35 en was niet meer echt warm. jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Belinda
21 November 2022

Het eten was erg lauw tien het aan kwan behalve de loempia diw was nog warm Dus we hebben onze eten in de magnetron moeten doen Dus dat viel zwaar tegen.😡😡😡😡 Het was er om 18.02 en volgens jullie berichtje zou dta om 17.45 zijn dus dat klopt dan niet Maar Bij het bestellen stond 17.45-18.00 dus dat klopt wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annie
20 November 2022
Wil Rosenhart
20 November 2022
Héléne
20 November 2022

Het eten was goed. Tot de volgende keer.

geertje tmmerman
20 November 2022

nog steeds een goede keuze

w m
20 November 2022
Michel
19 November 2022

Super snel bezorgd en het eten was zeer goed.

Joop
19 November 2022

Steekt echt met kop en schouders boven de andere restaurants uit prima kwaliteit en altijd optijd

Aletta
19 November 2022

Het is betaalbaar, lekker, warm en ruimschoots op tijd dank

Ronald
19 November 2022

Heerlijk en goed geïnformeerd mbt de goede en tijdige levering

Ginie
17 November 2022

Super snelle levering en eten was erg lekker. Kip in pikante saus was minder pikant dan verwacht.

Y.Blankert
16 November 2022

Zoals gewoonlijk alles prima in orde. Ook de bezorging was heel snel. Alleen 1 klein puntje. Ik miste het kleine potje van jullie overheerlijke sambal.

Henk leen
15 November 2022
Angelika
15 November 2022

Heerlijk zo als wij altijd gewend zijn

Marcel visser
15 November 2022

Top zoals gewoonlijk

Joachim
14 November 2022
Yvonne
14 November 2022
Barends
14 November 2022

We hebben weer heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christa
13 November 2022

Fijn de één persoons menu's met grote keuze van 2 vlees/kip/ groente gerechten met diverse nasi/ bami/rijst Heb het er voor over vanuit Amsterdam om te halen.

Randy
13 November 2022

Bezorging was prima op tijd. De bami was helaas minder op tempratuur. Smaak was verder uitstekend zoals gewend van Jin Lai

Jp van Deijzen
13 November 2022

het eten is goed ...maar dit keer was op de rijst na alles koud . ook hadden we er geen nasi bij dit keer. Dit vonden we wel jammer

Sander
13 November 2022

Erg lekker en perfect op tijd

Tamara Haamans
11 November 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Lekker eten en op tijd bezorgd, echt top
11 November 2022
Johan Westerhout
11 November 2022

Eten was erg lekker en warm en nadat de bezorger er achter kwam dat ze de kroepoek waren vergeten kwamen ze deze gewoon nabrengen,top service

Busscher
10 November 2022
Madeleine
10 November 2022

Heerlijk gegeten!

Heiliegers
10 November 2022

Super was het weer

Daan
9 November 2022
Suzan
9 November 2022
Iris
9 November 2022

Lekker en op tijd

Jerry
9 November 2022

Erg tevreden over hoeveelheid en smaak van het eten en supersnel bezorgd. Erg goed restaurant dit, iedere keer weer

Rob Verwer
9 November 2022

Lekker eten en precies op juiste tijd klaar

John s hippers
8 November 2022

Jammer dat er een verkeerd gerecht bij zat .. sate in plaats van tjaptjoi😪

Alex
7 November 2022

Het was koud....... Voor het eerst. Hoop dat het eenmalig is. Verder nooit iets te klagen. Prima eten🙂

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

leo van der Hoeven
7 November 2022

geen klachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barends
7 November 2022

We hebben heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
6 November 2022

Was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vraa
5 November 2022

Alles prima

Marco
5 November 2022

Er was geen bezorging helaas, dus zelf afhalen maar prima als altijd

Cindy
5 November 2022

Eten was weer fantastisch

Tamara
5 November 2022

Het eten was heerlijk, het was alleen lauw, dus even in de magnetron gedaan en verder was het echt geweldig qua smaak. Wij gaan hier zeker vaker bestellen

K.Bakker
5 November 2022

Alle lof voor het eten in één woord heerlijk en goed verzorgd ,de bezorging was perfect vriendelijke man en super op op de gewenste tijd , ben meer dan tevreden .met gr. K.Bakker

Marc
5 November 2022
Yvonne
5 November 2022

Wij bestellen geregeld bij Jin-Lai , vinden het eten fantastisch en de bezorging top. Maar eten in het restaurant vinden wij ook heerlijk, en zeer vriendelijk personeel.

Super bezorgd
4 November 2022
Johan Westerhout
4 November 2022

Altijd op tijd en vriendelijke bezorging

Héléne
3 November 2022

Het eten was heerlijk en werd heel snel bezorgd. Ga zo door.

A.f.remijn
3 November 2022

Het eten is keurig op tijd gebracht goed warm en een nette bezorger, de soep was heerlijk de loempia en de bami met trap tjoy goed warm en erg lekker.

Valentin Tudor
3 November 2022
Ellen
3 November 2022

Eten had wat warmer gemogen

Irma IJlstra
2 November 2022

De rijsttafel was echt heerlijk. We hadden een rijsttafel voor drie personen besteld, maar hebben er met ze vieren van gegeten. Alles was goed gevuld.

Sandy
2 November 2022

Heerlijk eten, bezorging op tijd. Duidelijke website om te bestellen.

Ron
1 November 2022

Zoals altijd prima

Marcel
1 November 2022

Zeer goed van kwaliteit en smaak. Snelle service. Kom zeker terug 👍

John van der Wal
31 October 2022

Was weer heel lekker allemaal, jammer dat je geen sushi's meer kan bestellen....??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Klein
31 October 2022
C.BALKHOVEN
31 October 2022

Het was goed.

Niels
30 October 2022

Zoals altijd toppie 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
30 October 2022

De eend was deze keer een beetje taai, niet gewend van jullie. Bezorger was erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
30 October 2022

Helaas was er een bakje open met het afhalen waardoor alles een beetje lekte verder was het erg lekker.

Madeleine
30 October 2022

Snelle bezorging, heerlijke gerechten!

Henny
29 October 2022

Superlekker eten, en ondanks dat wij niet meer in Haarlem wonen, wordt het eten toch in onze nieuwe woonplaats bezorgd. Super service !

Mary
29 October 2022

Of je nou in het restaurant eet, of gebruik maakt van afhaal. Altijd goed service en kwaliteit. Wij genieten altijd van het eten.

Budde
29 October 2022

Top👍

Chan
29 October 2022
Heiliegers
29 October 2022

Het was weer super houden zo

B Oskam
28 October 2022
Monique
28 October 2022
Ilse
28 October 2022

Al meerdere malen besteld eten is top! Alleen qua bezorgen wat minder geef ik aan bezorgen tussen 20.00-20.15u krijgen we het eten al rond 19.30u dat is het enige “min”puntje

remco_blok@hotmail.com
28 October 2022

Heerlijk jammer dat jullie niet meer in zwanenburg bezorgen

Robhirs@hotmail.nl
27 October 2022

Prima

Bloem
27 October 2022

Beetje laat maar kwam door ongelukje, verder prima verzorgd!!!!!!!!

Rob
27 October 2022
H.R. Thjong
27 October 2022

Het is nu al voor de derde keer dat er saus/vet in het plastic tasje zat. Je kan zowat gelijk gaan douchen als je de maaltijden eruit haalt. Ik zal in de toekomst nog 1x bestellen en zien of er verbeteringen zijn toegepast. Ik hoop een reactie van u te ontvangen.

Angelique
26 October 2022

Eten was weer heerlijk ivm paprika allergie word er wat andere groente in gedaan meer dan voldoende! Zelfs nog wat over voor morgen mee naar het werk😊 eten was er snel maar was ook doordeweekse dag👍

Nacev
25 October 2022
Familie Stui
25 October 2022

In een word geweldig 10+

Herman Verkooij
25 October 2022

Lekker eten en het staat altijd op tijd klaar.

f.l.dewater@chello.nl
24 October 2022

Smaak is flauw geworden.Is jin lai overgenomen ? Afhaal/bezorglijst ook veranderd.Sushi ook niet beschikbaar, dus .....?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan van Zeeland
24 October 2022

Gewoon de beste van Haarlem, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Jean Smit
24 October 2022

Ander gerecht maar ook dat was weer voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yasemin
24 October 2022

Altijd heerlijk eten! En vriendelijke bezorgers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob van Bilderbeek
23 October 2022

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wini
23 October 2022

Heerlijke loempia's met veel kip. Goede kwaliteit eten. Of je gaat eten in restaurant of halen.

Astrid Blom
23 October 2022

Ach, hier is verder geen enkel commentaar nodig. Het is gewoon toppie.

Frans Boelhouwer
23 October 2022

Zoals gebruikelijk heerlijk eten, precies op tijd klaar, alleen hadden sommige gerechten warmer gemoeten.

Sabina goedhart
22 October 2022

Was top het eten voor herhaling vatbaar👍👍

Barends
22 October 2022

Weer heerlijk gegeten

Marco
21 October 2022

Altijd op tijd en snel geleverd en kwaliteit is prima

Aad remijn
21 October 2022

Keurig op tijd geleverd en evengoed warm en lekker

B.Kok
21 October 2022

Zoals altijd prima eten en goede service beste restaurant van Haarlem en omgeving

Rob Dumont
21 October 2022

Netjes en op tijd afgeleverd, inclusief de kroepoek die bij mijn vorige bestelling per ongeluk vergeten was. Was weer een heerlijke maaltijd!!!

Paul
20 October 2022
Fred
20 October 2022

Altijd lekker kom hier al jaren

Rob Kossen
19 October 2022

Eten is altijd super , kom er al Jaren nooit wat te klachten

Nancy
19 October 2022

Alles was lekker 😋

Els Overdijk Schaap
19 October 2022

Wij zijn blij met Jin Lay . Goede kwaliteit en prima service

Wendy
18 October 2022
Cindy
18 October 2022

Eten perfect!

J
17 October 2022

Goede prijs/kwaliteit verhouding

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smits
17 October 2022
Mc
16 October 2022

De loempia is met lekkende olie de piepschuim container in gegaan. Waardoor deze doorgesmolten was olie door de tas is gegaan. En er piepschuim aan mn loempia is gesmolten. Dan was erg jammer zo te ontvangen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caluwe
16 October 2022
Ed Hoogkamer
16 October 2022

Perfect weer en het eten was goed warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V van Es
16 October 2022

Alles is goed,ik zie niet iets wat verbetert moet worden!prima service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise meerts
16 October 2022

Super lekker, en snel bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hélène
16 October 2022

Het eten was heerlijk. Ik heb wel een opmerking: de pangsit was te lang gefrituurd met als gevolg dat het te donker was en ook bitter smaakte.

Marco
15 October 2022

Zeer snel en warm geleverd. Goede kwaliteit

Henk
15 October 2022
Anoniem
14 October 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd top!!

Ferry
13 October 2022

Maandmenu snel geleverd rond etenstijd, volgende keer kies ik persoonlijk liever weer voor 'gewone' bami en nasi i.p.v. voor Chinese bami en mihoen kip.

David van Wetering
12 October 2022

Gewoon perfect!

V maris
10 October 2022

Fantastisch lekker

Jan
9 October 2022

Gewoon weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Dumont
9 October 2022

Per ongeluk kroepoek vergeten, maar staat genoteerd voor een volgende bestelling dus netjes afgehandeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hélène
9 October 2022

Niets op aan te merken. Het eten was goed op temperatuur en het smaakte prima. Bedankt!

Marielle
9 October 2022

Heerlijk gegeten. Het eten was goed warm. Wij hadden online besteld en het stond klaar op de gewenste tijd. Vriendelijke medewerker ook aan de counter.

Heiliegers
7 October 2022

Het was top

Thomas van Os
6 October 2022
Hendriks
5 October 2022

Lekker eten, op tijd bezorgd!

Ed van Oosterom
5 October 2022

Heerlijk en snel geleverd

Richard
5 October 2022
Karin klees
5 October 2022

Het was weer heerlijk

marina bakker
5 October 2022

Goed Eten precies wat je er van verwacht. Snelle levering volgens afspraak.

Erik Aarts
3 October 2022

toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinrichs
3 October 2022

Normaal ben ik erg tevreden maar nu vond ik voor het bedrag dat ik betaald had ik niet zoveel had .Ook klopte de bestelling niet helemaal. Ook was het eten koud.Erg jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rob van bilderbeek
2 October 2022
Loes
2 October 2022

Smakelijk eten en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
2 October 2022

Goed en op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcella
2 October 2022
Sara Hussein
2 October 2022

Rijst is niet lekker, teveel saus, varkensvlees wat ik niet eet.garnalen niet goed gaat en smaakloos. Paraat is erg droog.

J.Y. Blankert
2 October 2022

Het eten is zoals gewoonlijk heerlijk. Ik vond het grappig dat 1 van de eigenaren het eten kwam brengen

Barry
1 October 2022
Neil portegies
1 October 2022

50 minuten later bezorgd dan aan gegeven was eten was koud

Hans van der Wijk
1 October 2022

Geweldig eten in juiste hoeveelheid. Online bestellen en afhalen wanneer je in de buurt woont is top.

truus
30 September 2022

In mijn beleving vond ik de babi pangang spek vorige keer lekkerder/ knapperiger. maar nog steeds lekker hoor!!

Isa Santana
29 September 2022

Happy food. Thanks for always such good quality.

Budde
28 September 2022

Goede kwaliteit eten en bezorging prima op tijd

Jos
28 September 2022

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en zoals altijd lekker eten.

Spruitenburg
28 September 2022

Fijn de thuisbezorging in noord daar door kan ik bij jullie blijven genieten

Maya
27 September 2022

Erg lekker en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo van der Hoeven
27 September 2022

was goed en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edward
26 September 2022

Weer Prima!

Hélène
26 September 2022

Het eten was weer voortreffelijk. Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed van Oosterom
25 September 2022

Super. Jammer dat we naar Heemstede verhuizen. We zullen Jin Lai missen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
25 September 2022

Was weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Selhorst
25 September 2022

Alles was zoals gewoonlijk heerlijk! Keurig op tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger, al zolang Jin Lai er is zijn wij ‘klant’

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
25 September 2022

Lekker eten en stond op tijd klaar (zoals altijd). Alles is goed :)

Tom
25 September 2022

lekker eten voor een leuke prijs bezorging snel en warm

Annette kroone
24 September 2022

Snel geleverd en het eten was goed warm

Jan Ket
24 September 2022

Geën enkel probleem, goede kwaliteit

Jim
24 September 2022

Was top

Jan Drost
24 September 2022

Wederom heerlijk gegeten van het 3 gerechten menu! Mooi op tijd en prima op temperatuur.

Shiromi
24 September 2022

Super lekker eten. Kwaliteit en goede service.

Eijgenbrood
24 September 2022

Erg lekker! Uitgebreide menu keuzes Divers, niet vet smaakvol. Tenminste normale prijzen (vergeleken met thuisbezorg) en bezorging boven 30,- gratis

HerMenn
23 September 2022

Gewoon goed!!!

wim bras
23 September 2022

ga zo door kan niet beter.

Menno Blom
22 September 2022

As usual, prima eten en een snelle bezorging!

Sandra
22 September 2022

Erg lekker gegeten en weer superaardig personeel.

fennis/van den berg
22 September 2022

Super lekker eten en altijd alles is vers en snel bezorgd en altijd even vriendelijk!

Marcel Webster
22 September 2022

Al tijd goed

Fred
21 September 2022

Heerlijk gegeten van het samsing Menu

Els
21 September 2022

Goede service en lekker vers eten . Superkwaliteit

Ab calandt
19 September 2022

Prima maaltijden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jos zwart
19 September 2022

niks om aan de merken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monica
19 September 2022

Alle gerechten die we bestelden waren super lekker. En ook de bezorging was helemaal naar wens.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nelis
18 September 2022